kaikki kategoriat

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset

Uutiset

Kuinka käyttää niittipistoolia

Aika: 2022-04-13 Osumat: 14

Vaikka niittipistoolit eivät ole harvinaisia, mutta monet ihmiset niittipistooliin, miten niitä käytetään, tai ei ole kovin selvää, seuraavaksi katsomme niittipistoolin käyttömenetelmäkaaviota, mutta ennen niittipistoolin käyttöä meidän tulee kiinnittää huomiota on että pistooli toimii ensin tulosuuttimesta ruiskuttaakseen pienen määrän voiteluainetta varmistaakseen, että niittipistoolin suorituskyky ja käyttöikä.
1, riippumatta yksi- tai kaksiniittipistooleista, ensin on tarkasteltava niitattavan niitin halkaisijaa, yleiset avoimen niitin halkaisijat ovat 2.4, 3.0, 3.2, 4.0, 4.8, 5.0, 6.0, 6.4.
2, valitse sitten vastaava ohjaussuutin niittipistoolin lisävarusteista, joiden ohjainsuuttimeen on yleensä kaiverrettu nämä tiedot. Tämä on tärkeää, koska muuten niitti ei vedä kunnolla tai voi juuttua.
3, Avaa niittipistoolin kahva kokonaan ja aseta niitin ohut pää niittipistoolin suuttimeen.
4, Käytätpä yksi- tai kaksiniittipistoolia, käytä niittipistoolin molempia kahvoja asettaaksesi niitti niitattavaan reikään.
5, niittiä vasten, kahta kahvaa painetaan lujasti, yhden tai useamman kerran, kunnes niitin ydin irtoaa.
6, Yksittäisiä niittipistooleja ei yleensä ole suunniteltu keräämään rikkoutuneita nauloja. Kaksoisniittipistoolissa on yleensä kynsienkeräyspullo, vetämällä katkennut naula putoaa kynsienkeräyspulloon, kerää lähes täyteen, poista kynsien keräyspullo, kaada kynnet pois ja lataa uudelleen.
Ymmärrettyään niittipistoolin kaavion käytön, meidän on oltava varovaisia, ettemme ylikuormitta niittipistoolia sitä myöhemmin käytettäessä, toimimaan määritettyjen suorituskykyparametrien puitteissa sekä niitissä niitissä niitattavan materiaalin välissä. , ei vedä liipaisinta ilmaniitillä tai anna niittipistoolin päätä osoittaa itseään tai muita kohti, toivottavasti pidät mielessä.


Edellinen:

Seuraava :